ریاضیات دوره ابتدایی نه تنها زیر بنای درک و فهم مفاهیم ریاضی و بسیاری از دروس در مقاطع بعدی است بلکه در صورت آموزش صحیح، در ارتقاء سطح علمی و مهارت های زندگی دانش آموزان نیز نقش مهم و اساسی را ایفا می کند. از این رو، آموزش ریاضیات می تواند نقشی کلیدی در پرورش و تقویت تفکر و خلاقیت دانش آموزان در حل مسائل زندگی روزمره و اکتشاف پدیده ها بازی کند. معلمان ریاضی ابتدایی جهت تدریس با کیفیت ریاضیات متناسب با نیازهای روز جامعه، علاوه بر داشتن دانش موضوعی ریاضیات نیاز به دانش تربیتی- موضوعی نیز دارند. این روزها، شیوع ویروس کرونا آموزش تمام دروس به خصوص آموزش ریاضیات ابتدایی را دستخوش چالش ها و تغییرات فراوانی نموده است. بر این اساس معلمان ریاضی علاوه بر دانستن چگونگی یادگیری ریاضیات توسط دانش آموزان، مدل های مختلف حل مسئله ریاضی، روش های نوین تدریس آموزش ریاضی، استفاده از ابزارهای کمک آموزشی درتدریس ریاضیات باید به تدریس ریاضیات و روش های مختلف ارزشیابی ریاضیات در فضای مجازی نیز تسلط داشته باشند. در همین راستا، در سومین همایش ملی آموزش ریاضی ابتدایی در نظر داریم با حضور صاحب نظران، پژوهش گران و معلمان آخرین دستاوردهای علمی در حوزه آموزش ریاضیات ابتدایی در کلاس های حضوری و مجازی را  در دانشگاه فرهنگیان استان سمنان برگزار نمائیم. صمیمانه منتظر دریافت یافته های پژوهشی شما عزیزان هستیم.

دکتر حمیدرضا کاشفی

دبیر علمی سومین همایش ملی آموزش ریاضی ابتدایی